Verzending

Verzending & Verzendkosten
Sticky Printjes verstuurd haar producten via PostNL.
Omdat wij graag willen dat onze artikelen goed beschermd blijven, verzenden wij ook onze kleine artikelen zoals een strijkapplicatie en of sticker in een brievenbuspakket klein & groot met kosten vanaf €2,75 tot €4,- per pakket tot 2 kilo, dit om beschadiging aan uw producten te voorkomen.
Aangezien bij postverwerking alles door machine's heen gaat is dit voor ons een bewuste keuze geweest, maar het voordeel is bij aankoop van meerdere applicatie's de kosten dan niet hoger worden, houd er wel rekening mee dat wanneer de koste lager dan €4,- bedragen het pakket niet getraceerd kan worden en dit ook op eigen risico zal zijn.

Kleding verzenden wij enkel in een brievenbus pakket wanneer dit 2 t-shirts bedraagd, wanneer u 3 of meer kledingstukken koopt zullen de kosten voor pakket post ingaan met een tarief van €6,75 per pakket.

Alle grote brievenbus- en pakketten vanaf 2 kilo of meer binnen Nederland krijgen een track and trace code bij hun verzending, naar Belgie is dit echte NIET het geval om de kosten te drukken.

Binnen Nederland rekenen wij bij een aankoop vanaf €50,- geen verzendkosten, naar België is dit vanaf €75,-
Wilt u onze producten naar een ander land laten verzenden ?! Neem dan even
contact met ons op.