Over Sticky Printjes.

Hej daar bezoeker van deze leuke webshop.

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in Sticky Printjes !!

Mijn naam is Jessica, geboren in 1985 in de mooie stad Delft. Tegenwoordig woon ik in een rustigere stad genaamd Hoogeveen in de provincie Drenthe.
Daar woon ik samen met mijn twee geweldige kids, een zoon van 8 jaar en een dochtertje van 2 jaar.
Na de geboorte van mij zoontje ben ik als eerste in aanraking gekomen met strijkapplicatie's en bedrukte kleding zoals ik ze zelf ook aan bied.
Destijds wilde ik al dol graag mezelf erin verdiepen, echter had ik toen ook gewoon een parttime baan en de volledige zorg over mijn zoontje, en dus is dit pas later gekomen dat ik de stap heb gezet om hierin wat voor mijzelf te beginnen.
Ondertussen nog steeds wel gefasineerd en gewoon lekker zelf aan de gang met wat applicatie's en dingen maken, begon het in 2019 toch te jeuken om naar de KVK te gaan.

Zo gezegd zo gedaan, en dus is Sticky Printjes sinds Mei 2019 een bestaande onderneming, waar ik de trotse eigenaresse van ben.
Ik heb in eerste instantie de webshop geopend met strijkapplicatie's, maar ik merkte dat er vraag was naar meer.
En dus heb ik na omstandigheden die in April 2020 kwamen in de prive sfeeeren er voor gekozen om de webshop dicht te gooien en mijzelf in deze gevraagde artikelen wat meer te verdiepen (wat ik uiteraard tussen tijds ook al deed).

En dan nu na het vinden vand e juiste groothandel met textiel voor groot en klein wat mij ook aanstaat, en niet zo dik is dat je bijna het loodje legt als je er mee in de zomer buiten komt, ga ik dus ook bedrukt leveren wat voorheen enkel op aanvraag ging.
Ook is er meer ruimte gekomen voor andere artikelen zoals accessoires, stickers in vele formaten en wie weet wat de toekomst nog allemaal brengen gaat.

Ik ben altijd van zeer eerlijkheid, en dus als je vragen hebt over bepaalde artikelen kun je altijd contact met mij opnemen.

Veel Liefs,
Jessica van Sticky Printjes