SILHOUET YOURSELF

In deze categorie heeft u de mogelijk op een foto te uplaoden waarvan u een silhouet drawing kan laten maken zoals het voorbeeld van het product u laat zien.
Wij zoeken in uw foto de meest duidelijke lijnen op, en bewerken die op een bepaalde manier zodat wij van uw foto een "tekening" kunnen maken. Deze zetten wij om naar een bestand die ons de mogelijkheid geeft de afbeelding te snijden uit onze hoogwaardige textiel folie en bedrukken deze vervolgens op uw gekozen textielproduct.

WAT VOOR FOTO IS HET BESTE ?!
  • Zorg voor een hoge resolutie foto.
  • Zorg ervoor dat uw foto een rustige achtergrond heeft (zodat wij enkel de person(en) of huisdieren kunnen overnemen zonder al te veel kleine details.
  • De meest donkere kleuren worden overgenomen, zoals donkere kleding, donkere schaduwspots en kleine details van gezicht en of kleding.
Deze ontwerpen leveren wij enkel in bedrukte versie, maar u kunt zelf aangeven waar en hoe groot u uw foto op het shirt bedrukt wilt hebbe bij de opmerkingen.

Vergeet bij de betaling niet om uw juiste e-mail adres door te geven, hierop nemen wij namelijk binnen 2 werkdagen contact met u op wat betreft uw geuploade bestand. Met een eventueel voorbeeld van uw overgenomen foto.
Indien u van ons een mailtje heeft ontvangen, heeft u 2 werkdagen de tijd hierop een reactie te geven. Hierna zal het gemiddeld 2-7 werkdagen duren voordat wij uw product zullen verzenden dit ligt aan de voorraad textiel voor uw gekozen maat die bij ons aanwezig is.

Wij maken NOOIT een product gereed zonder een definitieve toestemming van ons ontwerp die wij u toesturen !!! Indien u noiet te vreden bent over ons ontwerp, of over hoe de foto eruit komt, geven wij u uiteraard nog de mogelijkheid om samen met ons te kijken wat een betere foto is voor uw ontwerp.

ALLE PUNTEN OP EEN RIJTJE:
  • Zorg voor een hoge reolutie foto met rustige achtergrond.
  • Geef aan bij de opmerkingen op welke plek van uw shirt u uw silhouet drawing bedrukt wilt hebben.
  • Geef bij opmerkingen ook aan hoe groot u ongeveer uw afbeelding wilt hebben.
  • Vergeet niet om uw e-mail te checken.
Liever een andere kleur textielfolie of basic shirt dan beschreven staat bij de optie's ??
Neemt u dan voordat u besteld even conatct met ons op door een
mailtje te sturen door hier te klikken.

 
SILHOUET YOURSELF

SILHOUET YOURSELF

21,50

ALLE PUNTEN OP EEN RIJTJE: Zorg voor een hoge reolutie foto met rustige achtergrond. Geef aan .....