READY TO WEAR

Heb jij een bepaalde opdruk voor op een shirt in je hoofd zitten die je graag zou willen laten realiseren ??
Of heeft u misschien wel een bedrijf en wilt u uw eigen logo laten bedrukken ???

Zoek dan vooral niet verder want wij maken ook eigen ontwerpen op aanvraag !! Door middel van een duidelijke uitleg, een bestand van uw idee toe te voegen aan uw bestelling en hierbij eventuele informatie over wat voor stijl u graag verwacht qua lettertype en dergelijke kunnen wij aan de slag om een ontwerp voor u te maken.
Nadat wij uw bestelling en betaling met daarin uw wensen hebben gekregen gaan wij aan de slag en ontvangt u binnen 2 werkdagen van ons een respons via de mail met daarin het ontwerp wat wij voor u hebben gemaakt, en meestal sturen wij 2 ontwerpen zodat u een keuze heeft. Hierna heeft u 2 werkdagen de tijd om dit ontwerp te bevestigen via de mail, of om een aanpassing er in te laten doen. Pas nadat wij een definitief akkoord van u hebben ontvangen gaan wij aan de slag met uw eigen ontwerp en zal uw ontwerp binnen 3 werkdagen naar u toe worden gezonden als uw gekozen textiel product ook op voorraad is.

ALLES EVEN OP EEN RIJTJE :
  • Zorg voor een bestand met hoge resolutie.
  • Zorg ervoor dat u alles uitgebreid beschrijft.
  • Geef hierbij uw wensen qua lettertype, namen, stijl.
  • Zorg dat u ons mailtje niet mist, en cotroleer uw e-mail adres goed (vooral als u zich niet als klant registreerd).
Wij maken echter geen exact 1 op 1 kopie van andere ontwerpen die reeds bestaan, dit omdat het tegen onze zinnen gaat en hier dus niet achter sta om te doen, dit geld ook voor de grote merken waar een copyright op zit.
EIGEN ONTWERP | SHIRT

EIGEN ONTWERP | SHIRT

19,95

ALLES EVEN OP EEN RIJTJE : Maak een keuze tussen eigen tekst of bestand. Zorg voor een bestand.....