Levertijden

Levertijd:
De levertijden van onze bedrukte textielproducten zijn gemiddeld 2 tot 7 werkdagen.
En de levertijden van onze strijkapplicatie's betreffen 1 tot 3 werkdagen.

Uitleg voor de levertijden:

Omdat wij een kleine onderneming zijn, hebben wij een niet al te grote voorraad textielproducten van alle maten en dus kan het voorkomen dat wanneer er in een keer veel producten tegelijk besteld worden in dezelfde maten en kleuren dat wij deze weer moeten bestellen. Onzde leverancier hanteerd dan ook een levertijd van 4 werkdagen na binnen komen van de bestelling. Als deze dan bij ons binnenkomen bedrukken en verpakken wij ze uiteraard direct met veel zorg en liefde en versturen wij deze direct naar jullie toe.
In onze algemene voorwaarden kunt u meer informatie terug vinden over de rechten en plichten van uw zelf en van ons over de leveringen.

Product Retour:
Bent u niet tevreden met uw product en wilt u een pakketje retour sturen?
Dan is dit enkel toegestaan indien er geen persoonlijke opdruk zoals een naam of andere persoonlijke aanpassingen zijn gedaan aan het ontwerp, en het product ongedragen en gewassen is !!
Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de mail info@stickyprintjes.nl.
Wij zullen u dan een formulier opsturen die u kunt invullen en mee kan zenden met uw retour komende product(en).
Wij gaan er vanuit dat u de producten netjes verpakt weer retour zend, de kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Mochten wij uw retour zending niet netjes retour krijgen en zal het product ook voor ons onbruikbaar worden zullen de kosten uiteraard niet worden vergoed.

Indien wij uw retour in goede en nette staat terugontvangen, zullen wij binnen 7 werkdagen uw retour beoordelen, en naar aanleiding van uw ingevulde formulier deze beoordelen.
Indien deze wordt goed gekeurd, ontvangt u uw betaling retour.

Bestelling annuleren:
Heeft u een order geplaatst, maar wilt u deze annuleren ??
Dan is dit binnen 12 uur nadat u uw bestelling gedaan heeft te annuleren door een mailtje te sturen naar info@stickyprintjes.nl


Onze webshop registreert al onze binnengekomen orders, en na aanleiding van deze tijd beoordelen wij of uw annulering tijdig bij ons is binnen gekomen.